Europarkett, Beta-Floor Valósítsa meg álmai otthonát, felesleges kiadások nélkül!
SzőnyegpadlókSzőnyegekPVC padlókLaminált padlókKiegészítőkBeltéri ajtók

Műfű

A természetes fű hatását adja, antiallergén, környezetbarát, tisztántartása egyszerű, nem igényel különleges tisztitószert, időjárás viszontakságainak tökéletesen ellenáll.
TOVÁBB

PVC padló

A PVC padló egyesíti a műszaki tartalmat a vonzó megjelenéssel. A különböző minták alkalmassá teszik a terméket bármilyen belső térhez való illeszkedésre, amellett, hogy dekorál is.
TOVÁBB

Vízálló padlóburkolat

Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, vendéglátó helyeken, irodákban és a PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztán tartani.
TOVÁBB

Szőnyegpadló

A szőnyegpadlót leginkább puhasága, komfortossága, széles színválasztéka emeli ki a padlóburkolatok közül. Mind lakossági, mind közületi felhasználása széles körben elterjedt.
TOVÁBB

Laminált padló

Széles dekorválasztékkal kapható, igen kemény kopásállóságú meleg burkolat. Hordozórétegét a gyártás során faörleményből sajtolják össze.
TOVÁBB

Szalagparketta

A termék kizárólag tömör, "élő" faanyagból épül fel - három rétegből -, mely nemcsak az ésszerű anyagfelhasználás, hanem a termék stabilitás-érdekét is szolgálja.
TOVÁBB

Darabszőnyeg

A meleg otthon kialakításának elengedhetetlen kelléke a gondosan megválasztott szőnyeg. Fő feladata a hő- és hangszigetelés, de nem elhanyagolható díszítő és rendező szerepe sem.
TOVÁBB

Futószőnyeg

Számos funkciója létezik: használhatjuk térelválasztóként különböző helyiségek között, hangtompító és hőszigetelő tulajdonságokkal bír, alkalmazhatjuk lakás kiegészítőként, vagy dekorációs céllal.
TOVÁBB

Beltéri ajtó

A beltéri ajtó minden lakás arculatának meghatározó eleme. Az ajtó miként egy híd, úgy választ el, vagy épp köt össze akár különböző stílusú belső tereket.
TOVÁBB
KAPCSOLAT

 

ÜZLET - EUROPARKETT

 

Nagyobb térképre váltás

 

1173 Budapest,
Pesti út 240.

Tel.: 06-20-2626700

 


 

NAGYKERESKEDÉS

 

Nagyobb térképre váltás

 

1172 Budapest,
Rákosligeti Határút 4/b

Tel./fax: 06-1-259-0920