Europarkett, Beta-Floor Valósítsa meg álmai otthonát, felesleges kiadások nélkül!

Antik tölgy

Cikkszám: 9111
1 999 Ft/m2
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ

Arabica tölgy

Cikkszám: 2579
1 999 Ft/m2
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ

Kőris

Cikkszám: 2332
1 999 Ft/m2
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ

Yukon tölgy

Cikkszám: 3278
1 999 Ft/m2
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ

 

Laminált padló árak akció Budapesten

 

 

A laminált parketta a fa hatását és eredetiségét kelti. a Béta-Floor-nál jó áron és akciósan is megtalálhatja az önnek megfelelő termékeket.  Mikor nálunk érdeklődik, szívesen segítünk, hogy a legjobb padlókat választhassa ki, legyen az laminált vagy akár pvc.


Laminált padló árak

Laminált Parketta a Betafloornál

 

 

A laminált padló kiváló válsztás lehet, akármilyen célból döntöttünk úgy, hogy ezt fogjuk házunkba lerakni.

Biztosak vagyunk benne hogy a termékek élettartama elvárásain felül fog teljesíteni.

Termékválasztékunkban több fajta mintázatú laminált padlót találhat meg különböző méretekkel és vastagsággal, hogy önnek a legmegfelelőbbet tudja választani.

A laminált parketta egy különösen jó padozati megoldás. Felületén védőlakk borítás és fotófólia található.

Sok-sok előnye lehet egy laminált padló megoldásnak. Az ár erősen ingadozó, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő megoldást, ráadásul akció is gyakran szerepel az árajánlatainknál.  Emellett gyorsan és egyszerűen telepíthető, ráadásul évtizedekik, kevés karbantartással megállja a helyét. 


Fel tudom újitani a Laminál padlót?Nem. a laminált padló nem újítható fel. nem lehet se lakkozni se csiszolni, így csak a csere lehetősége áll fenn.

Cégünk folyamatosan igazodik az éppen jelen lévő trendek és irányzatok irányába, hogy vásárlóink mindig megtalálják a nekik megfelelő megoldást.

Laminált parketta akció Budapest

Termékkollekciónkban találhatóak olyan termékek is, melynek főbb jellemzői az egyedi szín és mintavilág, a fugázottság, mely a valódi falapokhoz hasonul, illetve az erezettség, mely a fa természetes hatását kelti.


Laminált padló Színválasztás:

 

Mikor színt választ Budapest területén ügyeljen, hogy a helység méretétől függően, a laminált parketta színe fog dominálni. A sötétebb szűkíti a teret és a por is jobban meglátszik rajta.


 

Pvc és Laminált parketta

 

Vékony a határ a két típus között, de ha felújításra, vagy költözésre kerülne sor, érdemes mindkettőről alaposan tájékozódnunk. A laminált parketta sok dologban hasonló, ezért akármelyiket is választjuk, nem lőhetünk mellé. A laminált padló talán kicsit természetesebb hatást kelt, mint a PVC padló. Csupán továbbfejlesztve, mert a laminálás sok előnyt hordoz magában. Ezáltal sokkal strapabíróbb lesz, és jobban bírja a karcolásokat is. Könnyen tisztítható, jószerivel bármilyen parketta tisztítóval, vagy porszívóval. Vannak persze kifejezetten erre kitalált tisztítószerek, melyeket érdemes kipróbálni, mert sokáig segítenek megőrizni szépségét. Lehetnek sötétek, világosak, készülhetnek rendkívül különleges fatípusokból, és megalapozhatják egy helyiség hangulatát vele. Igényes látványt nyújt és akciósan rettentően megéri.

 

 

 

 

KAPCSOLAT

 

ÜZLET - EUROPARKETT

 

Nagyobb térképre váltás

 

1173 Budapest,
Pesti út 240.

Tel.: 06-20-2626700

 


 

NAGYKERESKEDÉS

 

Nagyobb térképre váltás

 

1172 Budapest,
Rákosligeti Határút 4/b

Tel./fax: 06-1-259-0920