Europarkett, Beta-Floor Valósítsa meg álmai otthonát, felesleges kiadások nélkül!

Terrana 16/s

PVC padló
1 199 Ft/m2
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ

Terrana 22

1 290 Ft/m2
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ

Terrana 01 ECO

1 590 Ft/m2
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ

Press Charisma

PVC padló
1 790 Ft/m2
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ

 

 PVC padló árakA PVC padló egy rendkívül rugalmas, műanyag alapú, padlóburkoló anyag. Számos falhasználási területe lehet és az árak is ezen az igény alapján alapulnak.
A PVC a poli(vinil-klorid) rövidítése. ez egy kémiailag rendkívül ellenálló éghető műanyag. Ez az egyik legnagyobb mennyiségben gyártott szintetikus polimer. A Vinil-klorid polimerizációjára van szükség az előállításhoz.
Két fajta létezik: Lágy és kemény. Rengeteg felhasználása létezik mindkettőnek. Kemény pvc ből Legtöbb esetben csövek készülnek, mert jól bírja a mindennapi igénybevételt. Lágy pvc-ből pedig például a kerti locsolócső készül.


PVC padló ár

 

A PVC története:

 

 

A PVC-t először német vegyészek állítottak elő, az imént említett vinil-kloridból. A következő amit megkellett oldaniuk az a rugalmasság volt, ugyanis az első létrejött vegyületek törékenyek voltak és nem hajlottak. Amint ezt a problémát kiküszöbölték, elkezdődött a tömegtermelés. Manapság már az egyik legfontosabb műanyag és különböző anyagokkal különböző keménységű PVC-ket vagyunk képesek előállítani.


A PVC padlók lakossági, intézményi és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas.


Igazából egy mesterséges anyag, ami sok fajta külső hatásnak ellenáll és bírja az igénybevételt. A PVC-nek számos előnye van: 

 -  Lakossági és ipari felhasználásra egyaránt megfelelő
 -  Padlófűtéssel  tökéletesen kompatibilis
 -  Nem igényel nagy figyelmet a tisztántartása, elég áttörölni megfelelő mosószerrel
 -  Semmilyen káros anyagokat nem bocsát ki
 -  Magasfokú járáskomfort
 -  Kopogóhang-gátló tulajdonság
 -  Hő- és zajszigetelés

 

Lakossági:Lakossági PVC-nek nevezzük az olyan padlókat, melyek kis igénybevételre lettek tervezve. A széles design választék alkalmassá teszi a lakossági padlót bármilyen belső tér kitöltésére úgy, hogy ne csak szakmailag legyen tökéletesen odaillő és megfelelő, de design szempontjából se rontsa, semmilyen mértékben az adott tér színvonalát.


Ipari:


Az ipari, irodai PVC-k kopásálló rétege keményebb, ezáltal nagyobb és jobb ellenállást biztosít az eltérő igénybevételi igényekkel szemben. Az ár eltérő lehet a sima padlótól, de kiválóan alkalmas olyan helységek burkolására melyek nagyobb igénybevételnek vannak kitéve (folyosók, várótermek garázsok, műhelyek stb.).

PVC padló árak

A padló egyesíti a műszaki tartalmat a vonzó megjelenéssel. A különböző minták alkalmassá teszik a terméket bármilyen belső térhez való illeszkedésre, amellett, hogy dekorál is.

PVC jó hő- és hangszigetelő így, ha nekünk fontos ez a szempont, például zajosabb helységek, műhelyek, tetőterek kialakításánál, mindenképpen válasszuk a PVC-t.


Padló a Betafloornál

 

A PVC padló árak fentebb található, Amennyiben bármilyen kérése van forduljon hozzánk. Írjon egy E-mailt vagy vegye fel veünk a kapcsolatot telefonon.
KAPCSOLAT

 

ÜZLET - EUROPARKETT

 

Nagyobb térképre váltás

 

1173 Budapest,
Pesti út 240.

Tel.: 06-20-2626700

 


 

NAGYKERESKEDÉS

 

Nagyobb térképre váltás

 

1172 Budapest,
Rákosligeti Határút 4/b

Tel./fax: 06-1-259-0920